paint palette  Hent inspiration hos os​

phone  Hør mere om fordelene: 75 82 60 71

​Indramning i kvalitetsrammer fra eget værksted

Hos HW Kunst går vi meget op i kvaliteten af vores indramning. Vi er en billedbutik i Vejle, som primært forhandler rammer til private i og omkring Vejle, Kolding og Fredericia. Vi har dog også kunder fra resten af landet, fordi vores kvalitetsrammer er solidt håndværk.

De er skabt med fokus på håndværk og kvalitet – endda i vores eget lokale værksted. Har du et billede, som skal rammes ind til en af dine kære i forbindelse med en festlig lejlighed eller særlig begivenhed, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder mange indramningsmuligheder

Vi indrammer både dine billeder, plakater og kunst, og med vores kvalitetsrammer kan du således med forskellige farver og materialer finde lige netop den kombination, som er bedst for lige netop dit motiv.

Vi har mange års erfaring med indramning, og hos os er det gode og solide håndværk i centrum til priser, hvor alle kan være med. ​

Vi kan både hjælpe med:​

  • Svæverammer
  • Skifterammer
  • Indramning af billeder
  • Indramning af plakater

​Hvad koster indramning?

Prisen på indramning af billeder og plakater varierer afhængigt af, hvilken type ramme du vælger, samt hvilken størrelse du har behov for. Vi mener dog ikke, at prisen skal være afgørende for rammevalget. Tværtimod er det billederne eller plakaten, der skal i indramning, som skal afgøre rammens udseende.

Vi tilbyder gerne rådgivning og vejledning, hvis du kommer forbi butikken, således at du får det bedste resultat med dit motiv. Du kan kontakte os på telefon 75 82 60 71 eller e-mail hkw@hwkunst.dk samt komme forbi butikken, så finder vi ud af pris og eventuelt et godt tilbud.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

☆☆☆☆☆​

Vurderet 4,9 / 5 stjerner ud fra mere end 11 anmeldelser fra Facebook og Google