paint palette  Hent inspiration hos os​

phone  Hør mere om fordelene: 75 82 60 71

​Kunstplakater i mange variationer

Bor du i Vejle, Fredericia, Kolding eller omegn, er du velkommen til at komme forbi vores kunstbutik og nyde vores store udvalg af kunstplakater. Bor du ikke i nærheden af vores kunstbutik, finder du det samme store udvalg her på hjemmesiden.

Vores kunstplakater er trykte udgaver af forskellige, større kunstnere, heriblandt Asger Jorn, Krøyer og Carl Henning Pedersen. Således får du hos os ikke blot smukke motiver af danske kunstnere – vi tilbyder også muligheden for at få plakaterne indrammet i vores hjemmelavede svæverammer bygget på traditionelt håndværk.

Kunstbutik med masser af plakater

Kunst og plakater kan sagtens gå hånd i hånd. Med andre ord kan du forvente, at vores udvalg af plakater til stuen, store plakater og retro-plakater er nøje udvalgt i håb om, at vores kunder også vil elske dem.

KOM IND I BUTIKKEN OG FIND ET STORT UDVALG AF KUNSTPLAKATER

Uanset hvordan du tager kontakt til os, så vi er hos HW Kunst ivrige efter at yde god service. 

Vi har stor respekt for, at hvert enkelt motiv tilføjer noget særligt til vores kunders unikke hjem, og derfor vil vi også hellere end gerne rådgive og vejlede om et eventuelt valg af rammer.​

​Kom blot forbi vores hyggelige kunstbutik, eller kontakt os over telefon 75 82 60 71 eller e-mail hkw@hwkunst.dk, så finder vi frem til en god pris på dit køb.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

☆☆☆☆☆​

Vurderet 4,9 / 5 stjerner ud fra mere end 11 anmeldelser fra Facebook og Google